Comanda si cu ridicare din Magazin - Șoseaua Pipera 48, București

Motocicletele electrice Zero disponibile în România

Motocicletele electrice Zero disponibile în România

Ne bucuram sa redam mai jos articolul scris in revistabiz si sa multumim tuturor celor care sustin energia verde.

Automotozen SRL, companie cu o vastă experiență în industria moto din România, anunță parteneriatul exclusiv cu Zero Motorcycles, începând cu luna septembrie a acestui an.

Combinând cele mai bune caracteristici ale unei motociclete tradiționale cu cea mai avansată tehnologie a zilelor noastre, Zero produce motociclete electrice de înaltă performanță, eficiente, rapide și ușor de condus. Fiecare motocicletă este optimizată pentru a beneficia de sistemul revoluționar electric Z-Force® și folosește un cadru rigid din aluminiu special conceput pentru aeronave, pentru a minimiza greutatea vehiculului.

Motocicletele sunt disponibile în showroom-ul Zeno Electric Store situat în București pe Șoseaua Pipera nr. 55C. Pe lângă motocicletele Zero, în showroom se regăsește o gamă largă de vehicule exclusiv electrice cum ar fi: biciclete, trotinete, propulsoare subacvatice și accesorii.  

“După mai mult de 20 de ani de experiență în industria motocicletelor, putem spune cu mândrie că sunt puține lucruri care ne pot atrage atenția în acest domeniu, dar iată că viitorul electric este fără îndoială unul dintre ele.

Ca multe alte țări Europene și România se confruntă cu problema traficului intens și cu un număr mare de mașini astfel că nevoia unei forme de transport mai simple, mai rapide și mai economice este mai mare ca niciodată.

În România există deja un interes imens pentru vehiculele electrice în rândul noii generații de cetățeni urbani, lucru care se reflectă foarte clar în numărul de scutere și mașini electrice vândute în ultimii ani.

Ne dorim să fim o parte importantă a acestei mișcări, să furnizăm ceea ce are nevoie această comunitate și să devenim cel mai mare dealer de vehicule electrice, cu o rețea în toate orașele importante ale României.” – a declarat Dan Popescu, Co-Founder Automotozen SRL.

Fondat în anul 2018, brand al companiei Automotozen SRL, Zeno Electric s-a dezvoltat pentru a răspunde oricărui tip de cerere legată de motociclete: magazin de reparații și întreținere mecanică, vopsea și caroserie pentru carenaje de stradă și curse, reparații electrice, service de roți și anvelope, preluare și transport, tuning motor și caroserie, remapări ECU, vânzare și închiriere de motociclete, echipamente, accesorii, evenimente anuale și multe altele.

Compania deține cea mai importantă echipă de curse de motociclete din România *IQ Motorsport, cu rezultate de top în Campionatul Internațional MotoRC. Automotozen este totodată fondatoare a clasei Stock 300cc pentru tânăra generație de piloți și gazdă a celor mai mari evenimente naționale din sportul pe 2 roți.

Sursa: revistabiz.ro - Autor 

Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!