Comanda si cu ridicare din Magazin - Șoseaua Pipera 48, București

Motocicletele electrice Zero ajung în România prin distribuitorul Zeno Electric

Motocicletele electrice Zero ajung în România prin distribuitorul Zeno Electric
Automotozen SRL anunţă parteneriatul exclusiv cu producătorul de motociclete electrice Zero Motorcycles, începând cu luna septembrie a acestui an.

Zero produce motociclete electrice eficiente, rapide şi uşor de condus. Fiecare motocicletă este optimizată pentru a beneficia de sistemul revoluţionar electric Z-Force şi foloseşte un cadru rigid din aluminiu special conceput pentru aeronave, pentru a minimiza greutatea vehiculului.
Motocicletele sunt disponibile în showroom-ul Zeno Electric Store situat în Bucureşti pe Şoseaua Pipera nr. 55C.  Pe lângă motocicletele Zero, în showroom mai găsim o gamă largă de vehicule exclusiv electrice cum ar fi: biciclete, trotinete, propulsoare subacvatice şi accesorii.  

“Ca multe alte ţări Europene şi România se confruntă cu problema traficului intens şi cu un număr mare de maşini astfel că nevoia unei forme de transport mai simple, mai rapide şi mai economice este mai mare ca niciodată. În România există deja un interes imens pentru vehiculele electrice în rândul noii generaţii de cetăţeni urbani, lucru care se reflectă foarte clar în numărul de scutere şi maşini electrice vândute în ultimii ani” – a declarat Dan Popescu, Co-Founder Automotozen SRL.

Sursa: adevarul.ro - Autor George-Andrei Cristescu

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!