Comanda si cu ridicare din Magazin - Șoseaua Pipera 48, București

Arai Casca integrala Arai QUANTIC Face, Rosu L

3.035,21 RON
Pentru departamentul de cercetare si dezvoltare Arai R & D a fost să creeze o nouă cască de lux, cu funcții complete, cu performanțe extrem de ridicate. De asemenea, sa realizeze o casca eleganta, rapida, incontestabil de comoda și foarte ușor de purtat o multime de kilometri. Bineînțeles că trebuia să îndeplinească și să depășească, nevoile și așteptările moderne.
Marime:
L
M

Culoare: Rosu


Pentru: Unisex


Stoc epuizat
Cod Produs: 177026104 Ai nevoie de ajutor? 0748 620 000
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (2)
  • Review-uri (0)

Arai QUANTIC

Confort la viteza pentru curse lungi

  • O nouă generație de casti Arai destinată riderilor sportivi care doresc performanțe dinamice
  • Cu confort de lux și caracteristici potrivite pentru zilele lungi de plimbari
  • Admisie noua de aer chiar pe sub logo-ul Arai, admisie pe sub barbie, conducta dubla admisie si evacuare aer prin spoilerul din spate dintr-o singura bucata. Asigura un flux de aer si racire perfecte
  • Nouă carcasă exterioară mai ușoară, mai rotundă și mai solida, construită din e-complex cu strat periferic (PB e-cLc), cu VAS și flare de 5 mm în jurul bazei pentru a facilita accesul
  • Conceput pentru atașarea directă a sistemelor de interfonie

QUANTIC‘O funcție omogenă cu două sau mai multe variabile având coeficienți raționali sau integrali.

CERINTA: Pentru departamentul de cercetare si dezvoltare Arai R & D a fost să creeze o nouă cască de lux, cu funcții complete, cu performanțe extrem de ridicate. De asemenea, sa realizeze o casca eleganta, rapida, incontestabil de comoda și foarte ușor de purtat o multime de kilometri. Bineînțeles că trebuia să îndeplinească și să depășească, nevoile și așteptările moderne.

Noul Quantic este rezultatul muncii extinse a cercetării și dezvoltării în laborator, pe drum și pe pista de curse. După cum o descrie definiția sa matematică, aceasta atrage, în armonie, calitățile și elementele de design găsite pe căști în întreaga gamă Arai, de la popularul Profile-V până la gama de top cu specificații din MotoGP. RX-7V Racing.

Pozitionata între Profile-V și RX-7V, Quantic marchează o generație nouă cu design sofisticat de la Arai și ocupă teren proaspăt. Destinat motociclistului entuziast de sport-touring, cu interiorul său cu specificații ridicate, ventilație completă, flexibilă și performanțe aerodinamice stabile, oferă confort ridicat la vteze mari pentru drumuri lungi.

Desigur, la fel ca în cazul oricărei casti Arai, Quantic este formată în jurul protecției, în primul rând și fiecare îmbunătățire a detaliilor incrementale prezente contribuie la acest obiectiv general. Și, în acest scop, este primul Arai full-face care a trecut fara probleme de noul standard ECE R22-06, mult mai riguros decat precedentele. Cu toate acestea, este important să rețineți că Arai nu fabrică căști pentru a face față pur și simplu cerințelor legale variate din întreaga lume. Ficare casca Arai trebuie să treaca de cele mai stricte teste interne - care stratifică cerințele suplimentare, cum ar fi testele de penetrare și impact asupra oricărui punct din linia de testare împotriva unei nicovală emisferică - înainte ca orice cască să poată merge înainte. Căutarea neîncetată a câștigurilor în protecție este fundamentul filozofiei Arai și, stabilit de domnul Michio Arai însuși, a condus compania peste 5 decenii.

Fabricata manual, din construcție de laminat e-complex centurat periferic (PB e-cLc), carcasa exterioară a lui Quantic păstrează rezistența miezului pentru care Arai este cunoscut, dar cu o reducere substanțială a greutății. O căptușeală interioară EPS mai moale, cu mai multe densități funcționează cu carcasa exterioară pentru a absorbi energia de impact. Forma mai fină, mai rotundă și mai puternică este o altă semnătură cheie Arai - și primul principiu Arai de la care au lucrat inginerii de cercetare și dezvoltare - și, deși estetic elegant și plăcut, este conceput în primul rând pentru a „ricosa” și a răspândi forțele de impact.

Noul sistem de admisie 3D in logoul Arai, gura de aerisire din bărbie, conductele duale lacrimale bazate pe F1 și evacuarea / spoilerul din spate dintr-o singură piesă derivate de RX-7V Racing au fost dezvoltate în tunelul vântului, în condiții de drum real și la Suzuka. Alături de gurile de ventilație și evacuările spate ajustabile, ventilația Quantic garantează un flux constant și controlabil de aer de răcire printr-un total de 12 porturi în carcasă

Abilitatea de a putea fi purta toată ziua este celălalt factor cheie care trece prin ADN-ul Quantic. Dispune de un flare de 5 mm în jurul bazei pentru acces și purtare ușoare, iar vizorul VAS MAX vine cu o inserție Pinlock gata de utilizare. Noul interior din nailon periat premium este detașabil și are un sistem de conturare a feței (FCS), buzunare pentru difuzoare și buzunar din sârmă. De asemenea, are un sistem de scoatere de urgență (ERS). Quantic a fost conceput de la început pentru adaugarea ușoară a unui interfon.

Folosind abilitățile aerodinamice și de protecție ale căștilor de cursă Arai - cu feedback de la cel mai înalt nivel - și toată experiența și know-how-ul câștigat de-a lungul a milioane de kilometri rutieri, Quantic se strecoară prin aer în mod ordonat și eficient, înfășurându-și purtătorul în un cocon de lux. Oferă o alegere proaspătă pentru călăreții care doresc cea mai bună performanță de la o cască - în ceea ce privește protecția, confortul și ușurința de purtare, zi de zi - fără compromisuri.

ELEMENTE NOI

Nou Sistem de ventilatie 
Ventilația completă și controlabilă se bazează în jurul a 12 orificii de ventilație: 6 de admisie, 6 de evacuare. Logo-ul 3D Arai alimentează aerul de răcire în două puncte centrale de admisie și funcționează bine la viteză redusă, alături de prizele duble superioare ale conductelor lacrimale derivate din F1, orificiile duble pentru sprâncene și scoica de aer glisantă în 2 poziții, aerisirea filtrată pentru bărbie. Aerul fierbinte este extras în mod eficient prin intermediul evacuării / spoilerului cu 3 căi dintr-o singură piesă, a evacuărilor laterale duble (cu diguri de spumă pentru a reduce zgomotul) și a evacuării gâtului. 

Nou Aiatem de admisie 3D in logo-ul Arai
Remarcabil imediat, noul canal 3D 3D Arai (făcut cât mai subțire posibil, cu o adâncime de doar 3,5 mm) alimentează două porturi centrale de admisie de 10 mm. Aceasta este o premieră într-un Arai și se datorează în totalitate puterii PB e-cLc și construcției carcasei. De asemenea, funcționează foarte bine la viteză redusă și cu o poziție verticală de conducere; la doar 50 km / h canalizează un flux de aer suplimentar de 40%, la 120 km / h 7%. De asemenea, poate fi deschis, sau închis, cu ușurință cu mănuși de vară sau de iarnă, printr-o manetă cu cursă scurtă plasată în partea de sus; dacă călărețul nu poate vedea pârghia și sigla se află în locul său normal, conducta este deschisă. Conducta cu logo Arai este concepută pentru a se desprinde în caz de impact.

Nou Două orificii de admisie lacrimale superioare
Extrase inițial de la casca F1 Arai, canalele lacrimale mențin fluxul de aer al designului anterior cu o formă compactă, ușoară și discretă, care completează carcasa rotundă și netedă. Deschis / închis prin alunecare pentru a preveni pătrunderea apei.

Nou Aerisire bărbie
De asemenea noua, este gura de aerisire glisantă cu 3 poziții (deschisă, mijlocie și închisă), prin care curge un volum mai mare de aer și are un filtru înlocuibil. Mecanismul de acționare este mai mare și ușor de utilizat cu mănuși.

Nou Evacuare / spoiler spate
Evacuarea / spoilerul din spate dintr-o singură piesă, acționat de un comutator cu 3 căi, este inspirat de DX-2 al RX-7V Racing, dar reproiectat pentru utilizare turistică - cu toate acestea, a fost testat până la 300 km / h la Suzuka. Se așează puțin mai înainte pe shell și este alimentat de 3 porturi din shell. Ca parte a sistemului de ventilație complet al Quantic, acesta atrage eficient aerul, dar, de asemenea, netezește fluxul de aer peste (și din lateral) al căștii, îmbunătățind stabilitatea și reducând tamponarea, în special în timp ce depășești la viteza autostrăzii. Rezultatul este mult mai puțin oboseala călărețului. Fabricat cât mai subțire și ușor posibil, este proiectat pentru a zdrobi sau rupe la impact, neavând deci impact asupra performanței de protecție.

CARCASA EXTERIOARA

Nou Centura Periferica, Construcție Laminata e-Complex (PB e-cLc) si VAS
Designul exterior al carcasei Quantic conturează o formă organică elegantă și folosește PB e-cLc pentru rezistență ușoară și, pentru prima dată, conducte laterale încorporate. AR-mat a fost înlocuit cu un nou material care face posibilă reducerea greutății, menținând în același timp rezistența. Un strat suplimentar de curea Super Fiber - în loc de Hyper Ridge găsit în jurul bazei Profile-V - menține rigiditatea într-o zonă crucială, oferind în același timp laturile plate pentru montarea ușoară a unui interfon. Sistemul cu ax variabil (VAS) reduce sistemul de montare a vizierei și produce o medie de 24 mm suplimentar în ambele zone ale tâmplelor, pentru a genera forma ideală, mai fină, care crește capacitatea de a arunca o privire asupra energiei. La fel ca Profile-V, carcasa Quantic se deschide cu 5 mm în jurul bazei, pentru un acces mai ușor de pornit / oprit.

INTERIOR

Nou Buzunar integrat pentru fire 
Proiectat pentru a funcționa simplu, fără a afecta confortul sau protecția, pentru a depozita lungimea excesivă a cablului în zona gâtului.

Nou Interior
Folosind interiorul ambelor modele Profile-V, cât și al RX-7V ca puncte de referință, interiorul Quantic a fost proiectat de la zero pentru confort maxim, flux de aer (există două găuri în zona frunții) și greutate redusă. Plăcuțele interioare și pentru obraji se îndepărtează cu ușurință pentru curățare sau reglare.

Vezi mai mult
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!